آشنایی با شهر میلان – ایتالیا


درست است که رم پایتخت سیاسی ایتالیاست، ولی میلان است که قلب اقتصادی و مالی این کشور است.

درست است که رم پایتخت سیاسی ایتالیاست، ولی میلان است که قلب اقتصادی و مالی این کشور است.

میلان یا میلانو به زبان ایتالیایی، پایتخت طراحی و مد جهان است. به خاطر وجود موزه ها، آمفی تئاترها و شاخصه های این شهر از جمله کلیسای جامع میلان (چهارمین کلیسای جامع بزرگ دنیا) و سانتا ماریا دله گراتزیه (که با نقاشی های لئوناردو داوینچی مزین شده و جزو میراث جهانی یونسکو محسوب می شود) سالانه 2 میلیون گردشگر به سوی این شهر روانه می شوند.


چون در میلان دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی فراوانی وجود دارد، دانشجویان زیادی نیز در این شهر به زندگی و تحصیل مشغولند که 11 درصد از کل جمعیت کشور را تشکیل می دهند.


این شهر به خاطر چندین رویداد بین المللی و نمایشگاه های مختلف، از جمله "هفته مد میلان" (Milan Fashion Week) و نمایشگاه مبلمان میلان (بزرگترین نمایشگاه مبلمان دنیا) هم شهرت دارد و اکسپوی جهانی 2015 هم در میلان برگزار خواهد شد.


میلان به دلیل وجود مؤسسات فرهنگی، موزه ها و گالری های مهم مقصد بسیاری از گردشگران دنیاست که بعضی از جاذبه های توریستی میلان عبارتند از:


1. کلیسای جامع میلان (Duomo di Milano)

ساخت دوئوموی میلان یا همان کلیسای جامع میلان که سبکی گوتیک دارد، حدود 6 قرن طول کشید. در سال 1805 ناپلئون دستور داد نمای آن را کارلو پلیکانی تمام کند تا ناپلئون به عنوان پادشاه ایتالیا در این کلیسا تاجگذاری کند. بخاطر اشتیاق او به تاجگذاری در این کلیسا، تمام هزینه های تکمیل آن بر عهده خزانه داری فرانسه بود.

 

 2. گالری ویتوریو امانوئل) II (Galleria Vittorio Emanuele II

این گالری قدیمی ترین مرکز خرید دنیاست. طراحی آن به سال 1861برمی گردد و بین سال های 1865 تا 1877 توسط جیوزپه منگونی ساخته شد و نام آن از اولین پادشاه ایتالیا یعنی ویتوریو امانوئل II گرفته شده است. این مرکز خرید چهارطبقه در مرکز میلان قرار دارد و پر از فروشگاه های مختلف از جمله جواهرات، لباس های مد روز و برندها، کتاب و تابلوهای نقاشی است و رستوران ها و کافی شاپ های فراوانی دارد.

  

 3. منطقه فشن (Fashion District)

این منطقه در میلان یکی از بهترین نقاط اروپا برای خرید کردن است. خانه های اربابی با معماری های قرن هفدهم تا نوزدهم هم در این محله به چشم می خورند که اکثراً موزه شده اند. در خیابان های مونته ناپولئونه، دلا اسپیگا و مانزونی می توانید از بوتیک های برندهای معروف همچون هرمس، آرمانی، ورساچه، شانل، بولگاری، دولچه اند گابانا و غیره... دیدن کنید و در فروشگاه هایی که اجناسی با ارزش و قیمت های مناسب دارند خرید کنید.

 

  4. قلعه اسفورزا (Castello Sforzesco)

این قلعه یکی از مهمترین بناهای تاریخی میلان است و مدتها مظهر قدرت در مقابل حکام داخلی و خارجی بوده است. اکنون این قلعه تبدیل به موزه شده است.

  

 5. سالن تئاتر و اپرای لا اسکالا (La Scala)

این ساختمان که در پایان قرن هجدهم ساخته شده است، بسیارزود معروف شد و هنرمندان مشهوری همچون وردی و بلینی در آن اپرا برگزار کرده اند. ظرفیت آن 2000 نفر است و تزئینات داخلی آن فوق العاده است.

  

 6. پارک سِمپیونه (Parco Sempione)

این پارک بزرگترین پارک میلان است که در 1888 ساخته شده و در بخش تاریخی میلان واقع شده است.

  

 7. استادیوم سان سیرو (San Siro)

استادیوم فوتبال سان سیرو واقع در منطقه سان سیرو میلان، متعلق به شهرداری میلان و برای تمرین تیم های آ.ث.میلان و اف.سی. اینترناتسیوناله میلان است و حدود 80 نفر ظرفیت دارد. مدونا، مایکل جکسون، بون جووی و هنرمندان دیگری هم در این ورزشگاه کنسرت داده اند.

  

 8. سانتا ماریا دله گراتزیه (Santa Maria delle Grazie)

این کلیسا بخاطر تاریخ معماری آن یکی از مشهورترین کلیساهای میلان است. سبک معماری آن ترکیبی از گوتیک و رنسانس است. ولی شاخصه مهم آن تابلوی "شام آخر" لئوناردو داوینچی است که در اینجا نگهداری می شود.

  

 9. نویلی (Navigli)
نویلی یکسامانه سیستمعبور و مرور از طریق کانال های مرتبط در اطراف میلان بوده است. اینسامانه سیستمشامل 5 کانال بود و منطقه نویلی بسیار شلوغ و پر از رستوران، کافی شاپ و موسیقی زنده است و کارگاه های نقاشی و فروشگاه های جالب و دیدنی در این منطقه زیاد است.

  

 10. طاق صلح (Arco della Pace)
ساخت این طاق در عصر ناپلئون و در سال 1807 توسط لوئیجی کانیولا معمار شروع شد و بخاطر فتح میلان توسط امپراتوری اتریش ناتمام ماند. سپس در سال 1838 توسط فرانچسکو لوندونیو و فرانچسکو پورلی تکمیل شد. افرادی همچون ناپلئون سوم و ویکتور امانوئل دوم پس از پیروزی در جنگ هایشان از این دروازه وارد میلان شدند.

جهت اطلاع از آخرین تغییرات وب سایت نازترین در خبرنامه وبلاگ ثبت نام کنید:




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



چهار شنبه 12 تير 1392